Filteren op

Prijs

  • € 1,00 - € 31,00

StrijkerShops

Subcategories

  • Spaanplaatschroeven
    <h2 style="text-align:center;">Spaanplaatschroeven kopen?</h2> <p><strong>Spaanplaatschroeven</strong> zijn een van de meest verkochte producten in ons assortiment. Ze zijn toepasbaar op bijna alle houtsoorten en daarnaast veel andere materialen, zoals gipswanden. Door de scherpe punt en het draad dat helemaal doorloopt tot aan de platte kop, is voorboren in de meeste soorten hout meestal niet nodig. De fijne spoed maakt het mogelijk om deze type schroef zeer nauwkeurig en gecontroleerd aan te draaien; de twee houtdelen kunt u op die manier perfect met elkaar verbinden. De platkop zorgt ervoor dat de schroeven niet uitsteken, want ze kunnen helemaal in het hout verzonken worden. Dit komt goed van pas als u de ondergrond na het monteren wilt afwerken met bijvoorbeeld stoffen bekleding.</p> <h3 style="text-align:center;">Aansluiting</h3> <p>Al onze <em>spaanplaatschroeven </em>hebben een Pozidriv aansluiting in de kop. Dit betekent dat u voor het werken met deze schroef Pozidriv gereedschap nodig heeft. Dit kan een schroevendraaier zijn of een PZ-bitje. Bekijk voordat u aan de slag gaat goed welk soort schroef u nodig heeft en kies ook de juiste afmetingen.</p> <p><img src="https://www.proboproducts.nl/img/cms/probo%20spaanplaat-min.png" alt="Spaanplaatschroeven RVS" width="100%" /></p> <h2 style="text-align:center;">Spaanplaatschroeven RVS</h2> <p>In ons assortiment vindt u drie soorten spaanplaatschroeven. Een ‘standaard’ met cilinderkop aansluiting (CK), een RVS met CK aansluiting en een <a href="https://www.proboproducts.nl/472-vlonderschroeven-rvs">RVS spaanplaatschroef</a> met Pozidriv (PZ) aansluiting. Alle drie doen hun werk voor welke houttoepassing u ze ook nodig heeft. Het belangrijkste waar u een keuze uit dient te maken is die tussen de ‘standaard’ spaanplaatschroef en RVS uitvoering. Het voordeel van de RVS spaanplaatschroeven helst al in de naam. Deze schroeven zijn gemaakt van roestvrijstaal waardoor er geen roest op de schroeven zal verschijnen. Vooral belangrijk als de schroeven zich in de buitenlucht bevinden.</p> <h3 style="text-align:center;">Assortiment</h3> <p>In de webshop hebben we diverse varianten van spaanplaatschroeven. Variërend in lengte van 30 tot 50 millimeter. Elke verpakking bevat 200 stuks van de beste kwaliteit. Voor elke doe-het-zelf-klus of groot bouwproject is dit het product dat u nodig heeft. Bestel gemakkelijk via de webshop en kies de schroef die u wilt gebruiken. We leveren vaak al de volgende werkdag, bij u thuis of uw bedrijf.</p>
  • Vlonderschroeven RVS
    <h2 style="text-align:center;">Vlonderschroeven RVS kopen?</h2> <p>Met de <strong>vlonderschroeven RVS</strong> van PROBO verzekert u zich van een uitermate geschikt product om uw nieuwe vlonder op uw terras of in uw tuin aan te leggen. De kop is mooi klein, zodat de schroef mooi verzinkt in het hout. Daarbij is het niet nodig om voor te boren, wat u een hoop kostbare tijd kan schelen. Ons advies is echter om voor- en achteraan toch even voor te boren. Zeer geschikt voor alle soorten vlonderplanken en dus ook als <em>steigerhout schroeven</em>.</p> <h3 style="text-align:center;">Steigerhout schroeven</h3> <p>Dankzij een bijzondere legering RVS gaan deze schroeven niet kapot bij toepassingen met de hardere houtsoorten; zeer geschikt dus voor steigerhout of hardhouten vlonderplanken van vuren of grenen. Deze <em>vlonderschroeven</em> <em>RVS</em> staan dan ook wel bekend als steigerhout schroeven. Door de speciale punt splijt het hout absoluut niet, wanneer u gebruik maakt van dit materiaal. Ook geeft de schroef een perfecte verbinding tussen de verschillende delen van de vlonder. De planken gaan niet meer los en de vlonderschroeven zijn bijna niet zichtbaar meer. Dit zorgt voor een nette afwerking en duurzame oplossing. Voor betrouwbare steigerhout schroeven bent u bij PROBOproducts aan het juiste adres.</p> <h3><img src="https://www.proboproducts.nl/img/cms/probo%20vlonder%20steiger.png" alt="Vlonderschroeven RVS" width="100%" /></h3> <h3 style="text-align:center;">Schroeven speciaal voor hout</h3> <p>Als professional, maar ook als doe-het-zelver, wilt u over het juiste materiaal beschikken. Op de vraag of <a href="https://www.proboproducts.nl/469-snelboorschroeven" target="_blank">snelboorschroeven</a> of <a href="https://www.proboproducts.nl/1146-zelfborende-schroeven" target="_blank">zelfborende schroeven</a> ook kunnen worden gebruikt bij het aanleggen van een vlonder, is het antwoord simpel: ja. Wel zijn de schroeven voor heel andere doeleinden gemaakt. RVS vlonderschroeven zijn zijn speciaal gemaakt voor houtbewerking in de buitenlucht. Speciaal voor het aanleggen van een vlonder. Voorkom scheuren in het hout en knappen in de schroef en kies voor steigerhout schroeven van PROBO.</p> <h3 style="text-align:center;">Tips vlonderschroeven RVS</h3> <p>Ga vooraf goed na welke afmeting u nodig heeft voor de juiste afwerking van de vlonder; vaak is dit 4 of 5 millimeter. Zo gebruikt u te allen tijde de juiste vlonderschroeven RVS of steigerhout schroeven. Gebruik daarbij tijdens het schroeven een schroefbitje voor een optimale verwerking. U kunt bij ons ook terecht voor onder meer de volgende soorten schroeven:</p> <ul> <li><a href="https://www.proboproducts.nl/1145-metaalschroeven-rvs" target="_blank">Metaalschroeven RVS</a></li> <li>Vensterschroeven</li> <li>Scharnierschroeven</li> <li>Muurschroeven</li> </ul> <p></p>

Er zijn 160 producten.

Item 1-18 van 160 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 160 in totaal item(s)

Houtschroeven

Houtschroeven kopen?

Houtschroeven van PROBO zijn ideaal om te gebruiken bij hout op hout verbindingen. Het zelfsnijdende schroefdraad en de scherpe punt maken dit product bij uitstek geschikt om in alle soorten hout te verwerken. Er bestaan echter nog wel verschillen tussen de vele soorten, en dan met name de kop ervan. Afhankelijk van de toepassing, is er een meest geschikte. Een houtschroef met een platkop heeft een taps toelopende kop en verzinkt daardoor mooi in het oppervlak, zodat u er niet achter blijft haken. Dit werkt alleen bij de zachtere houtsoorten. Een bolkop en lenskop verzinken niet (helemaal) in de ondergrond, maar zorgen wel voor een sterke houtverbinding. Daarnaast bestaan er onder meer nog sierkoppen, voor een mooie uitstraling bij het bevestigen van sierbeslag en een speciaal soort voor toepassingen buitenshuis met een RVS legering. Spaanplaatschroeven zijn ook een soort houtschroeven, speciaal gemaakt voor toepassingen met spaanplaat.

Gebruik van houtschroeven

Voor het gebruik van houtschroeven raden we aan om wel voor te boren, omdat het draad vaak niet helemaal tot aan de kop doorloopt. Bij speciale bouwschroeven hoeft u door de geïntegreerde snijkant niet voor te boren. Gebruik ook het juiste materiaal om de schroeven in te draaien; een verkeerde schroevendraaier of bitje kan de kop beschadigen. Let daarbij op het type gleuf in de kop. Als het om een torx schroef gaat, neem dan ook een torx schroevendraaier of bitje dat precies past.

Houtschroeven - spaanplaatschroeven

Assortiment

Tussen onze houtschroeven vindt u zowel spaanplaat- als vlonderschroeven RVS. Hoewel beide geschikt zijn voor het boren in hout zijn er essentiële verschillen tussen beide schroeven. De spaanplaatschroeven staan bekend als een soort van alleskunner. Voor wat voor houttoepassing u ook schroeven nodig heeft, onze PROBO schroeven spaanplaat doen hun werk. Voor buitengebruik met een nette afwerking raden wij onze vlonderschroeven RVS aan. De kop hiervan is iets kleiner zodat de schroef mooi in het verzinkt. Na het boren zal de schroef u dan ook niet meer opvallen.

Al deze verschillende soorten houtschroeven vindt u in ons uitgebreide assortiment. Stuk voor stuk verkrijgbaar in diverse lengtes en aantallen en altijd snel geleverd bij u thuis of bij uw bedrijf. Handig, want zo hoeft u niet naar de bouwmarkt; dat scheelt veel gesjouw en een hoop tijd. 

Houtschroeven [PROBO & Woodies schroeven]