Filteren op

Prijs

  • € 1,00 - € 29,00

StrijkerShops

Subcategories

Er zijn 154 producten.

Item 1-18 van 154 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 154 in totaal item(s)

Pozidriv Schroeven (PZ)

Pozidriv schroeven kopen?

Op zoek naar de Nike, Apple of Google onder de kruiskop schroeven? Grote kans dat u dan Pozidriv schroeven wilt kopen. Dit is de meest gebruikte kruiskopschroef die er is. Ook bij PROBO Products vindt u uiteraard schroeven met Pozidriv schroefkop. Deze ijzerwaren worden gekenmerkt door een kruiskop met een tweede ‘opvallende’ kruis. In tegenstelling tot de Philips schroef heeft de Pozidriv (PZ) 4 strepen op de kop. PZ schroeven worden gebruikt voor diverse toepassingen en van binnen tot buiten gebruik. De combinatie met het materiaal van de schroef is vaak erg belangrijk. Kijk daarvoor dan ook altijd goed of het gaat om Verzinkte of RVS schroeven.

Pozidriv vs Philips

Zoals bekend lijken de Philips en Pozidriv schroeven verdraaid veel op elkaar. We krijgen dan ook met regelmaat de vraag wat nu eigenlijk het verschil is tussen Philips en Pozidriv schroeven en of u hier een verschillende schroevendraaier of verschillende bitjes voor nodig heeft. Allereerst willen we graag een fabel weerleggen. Het verschil in de schroeven zit per definitie niet in dat ze beter of slechter zijn, enkel is de ene schroefkop beter voor de ene toepassing dan de andere schroefkop en vice versa. Het opvallendste verschil tussen beide schroeven is dat de Pozidriv schroeven over een extra kruis op de schroefkop hebben. Niet zo opvallend dat het gleuven zijn, eerder 4 strepen. Deze strepen dragen bij aan de krachtoverbrenging. Dit is dan ook hoger dan bij een normale kruiskop (Philips). Ideaal voor bijvoorbeeld het gebruik van spaanplaatschroeven.

Pozidriv schroevendraaier

Heeft u uw keuze gemaakt? Vergeet dan niet de juiste bijpassende toebehoren aan te schaffen. Bijvoorbeeld voor de juiste Pozidriv schroevendraaier of bitjes. Voor de meest nette afwerking raden wij te allen tijde aan de bijpassende toebehoren aan te schaffen. Zo kan een Pozidriv schroevendraaier op een Philips schroef niet alleen voor frustratie, maar tevens voor een matige afwerking zorgen.

PROBO Products

Bij PROBOproducts.nl shopt u eenvoudig al uw gewenste Pozidriv schroeven online. Wij verzenden gratis bij een bestelling vanaf €50,- en u kunt uw winkelmandje eenvoudig meenemen binnen al onze shops. Hierdoor beschikken we over een groot assortiment van meer dan 10.000 producten. Heeft u nog vragen over (een van) onze producten of onze service? Neem dan gerust contact met ons op via info@strijker-bv.nl. Wij helpen u graag.

Pozidriv Schroeven (PZ) kopen? [Bestel bij]