Filteren op

Prijs

  • € 3,00 - € 83,00

StrijkerShops

Subcategories

Er zijn 256 producten.

Item 1-18 van 256 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 256 in totaal item(s)

RVS Schroeven

RVS schroeven kopen?

U wilt gebruik maken van hoge kwaliteit schroeven die niet oxideren? Uiteraard kiest u dan voor RVS schroeven. Deze ijzerwaren zijn uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het meest kenmerkende aan deze schroeven is dat ze van roestvrij staal zijn gemaakt. Om deze reden zien we de RVS schroeven dan ook met name voor gebruik buiten. Denk hierbij aan het maken van vlonders, tuinmeubels en voor overige toepassingen met hout. Echter beschikken we ook onder meer over:

  • Snelboorschroeven van RVS;
  • Metaalschroeven van RVS.

Ideaal voor gebruik binnen. Wilt u RVS schroeven kopen? Bekijk dan direct ons onderstaande assortiment.

RVS schroeven

Buitengebruik

Met name als vlonderschroeven en spaanplaatschroeven komt het RVS het beste tot uiting. Zoals gezegd oxideert roestvrij staal niet. Dit betekent dat ze niet zullen roesten en verbrandingsreacties vertonen. Wilt u dus een vlonder maken of moet u boren in spaanplaat? Kies dan voor de betreffende roestvrij stalen schroeven. Deze ijzerwaren zullen tijdens het gebruik geen verbrandingsreacties tonen. Doordat ze niet roesten zal het jarenlang meegaan.

Binnengebruik

Ook voor toepassingen in huis of voor het boren in metaal kunt u kiezen voor RVS schroeven. Het gebruik hiervan raden we met name wanneer er hoge temperaturen bij het boren komen kijken. De verzinkte (VZ) ijzerwaren kunnen dan namelijk oxideren, in tegenstelling tot de roestvrij stalen schroeven. Een VZ schroef wordt dan wel beschermd dankzij een zogeheten verzinklaag, maar als dit is beschadigd zullen er snel roest- of verbrandingsverschijnselen optreden.

Wat is het verschil tussen RVS en Verzinkt?

Er zijn een aantal verschillen tussen RVS en Verzinkt materiaal. Allereerst bent u bij RVS verzekerd dat uw schroef niet zal roesten of verbranden. Bij het verzinkte materiaal kan dit gebeuren wanneer de verzinklaag is aangetast. Daarentegen zijn RVS schroeven wel minder sterk dan de verzinkte ijzerwaren. Hierdoor zullen verzinkte schroeven langer meegaan dan de roestvrij stalen. Het is dan ook belangrijk om voor gebruik goed af te vragen welk materiaal u nodig heeft.

Service van PROBOProducts

RVS schroeven kopen doet u erg voordelig bij PROBOproducts. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en wij vinden daarnaast service erg belangrijk. Komt u er dus niet uit? Of heeft u een vraag over een van onze producten? Bel of mail ons dan gerust. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze. Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel dan eenvoudig online en geniet van onze gratis verzending bij een bestelling van minimaal €50. Daarbij kunt u als bedrijf bij ons kopen op rekening. Wij horen graag van u!

RVS Schroeven kopen? [Roestvrijstaal] | PROBOProducts.nl