Filteren op

Prijs

  • € 0,00 - € 78,00

StrijkerShops

Subcategories

  • Draadeinden
  • Draadeinden RVS
    <h2 style="text-align:center;">Draadeinden RVS</h2> <p style="text-align:center;"><strong>Draadeinden</strong> zijn ronde metalen staven die geheel voorzien zijn van een schroefdraad. Deze draadeinden hebben in tegenstelling tot een gewone bout geen kop. Hierdoor kunt u er aan beide kanten makkelijk een <a href="https://www.proboproducts.nl/445-moeren">moer</a> op draaien. Draadeinden worden gebruikt om twee of meer voorwerpen met elkaar te verbinden of tegen elkaar aan te klemmen. Hier worden twee of meer moeren bij gebruikt. Deze draadeinden zijn van RVS, dit betekent dat ze van roestvrijstaal zijn en dus niet kunnen verroesten. Dit is ook ideaal bij buiten gebruik.</p> <h3 style="text-align:center;">Draadeinden RVS bij PROBO</h3> <p style="text-align:center;">Bent u op zoek naar <em>draadeinden RVS</em>? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bij PROBO hebben we meer dan 10.000 producten in ons assortiment. We hebben de draadeinden beschikbaar in verschillende formaten voor mooie prijzen. Heeft u vragen over een product of wilt u meer weten? Stuur dan gerust een mailtje naar <a href="mailto:info@strijker-bv.nl">info@strijker-bv.nl</a>. We beantwoorden de mail graag! </p>

Er zijn 44 producten.

Item 1-18 van 44 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 44 in totaal item(s)

Draadeinden

Draadeinden

Draadeinden worden gebruikt om twee of meer voorwerpen met elkaar te verbinden of om ze tegen elkaar aan te klemmen. Dit wordt gedaan door middel van minimaal twee moeren. Een draadeind is een ronde massieve metalen staaf die over de gehele lengte is voorzien van schroefdraad, in tegenstelling tot de meeste bouten. Een draadeind heeft ook geen kop, maar twee uiteinden waar makkelijk een moer op gedraaid kan worden.

Draadeinden bij PROBO

Bij PROBO hebben we een zeer breed assortiment bestaande uit zo’n 10.000 producten. Hierin hebben we ook draadeinden voor mooie prijzen. U kunt deze draadeinden bij ons bestellen. Heeft u vragen over dit product of een andere vraag? Dan kunt u gerust mailen naar info@strijker-bv.nl. We helpen u graag! Bestelt u meer dan 50 euro aan producten dan is de verzending gratis!

Draadeinden - Verzinkt - RVS | Snelle levering | PROBO