Filteren op

Prijs

  • € 0,00 - € 78,00

StrijkerShops

Subcategories

  • Draadeinden
  • Draadeinden RVS
    <h2 style="text-align:center;">Draadeinden RVS</h2> <p style="text-align:center;"><strong>Draadeinden</strong> zijn ronde metalen staven die geheel voorzien zijn van een schroefdraad. Deze draadeinden hebben in tegenstelling tot een gewone bout geen kop. Hierdoor kunt u er aan beide kanten makkelijk een <a href="https://www.proboproducts.nl/445-moeren">moer</a> op draaien. Draadeinden worden gebruikt om twee of meer voorwerpen met elkaar te verbinden of tegen elkaar aan te klemmen. Hier worden twee of meer moeren bij gebruikt. Deze draadeinden zijn van RVS, dit betekent dat ze van roestvrijstaal zijn en dus niet kunnen verroesten. Dit is ook ideaal bij buiten gebruik.</p> <h3 style="text-align:center;">Draadeinden RVS bij PROBO</h3> <p style="text-align:center;">Bent u op zoek naar <em>draadeinden RVS</em>? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bij PROBO hebben we meer dan 10.000 producten in ons assortiment. We hebben de draadeinden beschikbaar in verschillende formaten voor mooie prijzen. Heeft u vragen over een product of wilt u meer weten? Stuur dan gerust een mailtje naar <a href="mailto:info@strijker-bv.nl">info@strijker-bv.nl</a>. We beantwoorden de mail graag! </p>

Er zijn 44 producten.

Item 1-18 van 44 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 44 in totaal item(s)

Draadeinden

Op zoek naar draadeinden van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Vind een Probo draadeind in de gewenste maat in onze webshop en bestel deze gemakkelijk en snel voor uw klus!

Wat zijn draadeinden?

Draadeinden, ook wel bekend als draadstangen, zijn metalen staven met schroefdraad aan beide uiteinden. Dit zijn veelzijdige bevestigingsmaterialen die in tal van bouw- en constructie toepassingen worden gebruikt. Deze cilindrische staven met schroefdraad aan beide uiteinden spelen een cruciale rol bij het verbinden van verschillende componenten en het creëren van sterke, stabiele constructies.

 

 Het doel van draadeinden is om componenten stevig aan elkaar te bevestigen, meestal door moeren aan beide uiteinden aan te brengen. Dit zorgt voor een sterke en veilige verbinding die bestand is tegen zware belastingen en trillingen.

Toepassingen van draadeinden

Draadeinden hebben een breed scala aan toepassingen in de bouw- en constructiewereld, en ze worden vaak gebruikt in combinatie met andere bevestigingsmaterialen. Enkele van de meest voorkomende toepassingen zijn:

 

Verankering van bevestigingsmaterialen: Deze worden vaak gebruikt om andere bevestigingsmaterialen, zoals bouten, te verankeren. Ze bieden een betrouwbare methode om componenten aan elkaar te bevestigen en zijn essentieel in de bouw van houten of metalen structuren.

 

Stabilisatie van betonconstructies: In betonconstructies worden draadstangen vaak gebruikt om wapeningsstaven te koppelen en zo de algehele stabiliteit van de structuur te verbeteren. Dit is vooral belangrijk in bouwprojecten waar beton wordt gebruikt voor funderingen, kolommen en muren.

 

Ophanging van verlichtingsarmaturen: Verlichtingsarmaturen, ventilatoren en andere hangende voorwerpen aan plafonds of muren te bevestigen? Ze bieden een stevige en veilige manier om deze items op te hangen.

 

Montage van machines: In industriële omgevingen worden draadstangen gebruikt om machines en apparatuur te monteren. Ze kunnen worden gebruikt om zware machines op hun plaats te houden en trillingen te verminderen.

 

Reparaties en aanpassingen: Draadeinden zijn ook handig bij reparaties en aanpassingen aan bestaande constructies. Ze kunnen worden gebruikt om ontbrekende of beschadigde bevestigingsmaterialen te vervangen en om structurele verbeteringen aan te brengen.

Voordelen draadstangen

Het gebruik van draadstangen biedt verschillende voordelen in bouw- en constructie toepassingen:

 

- Veiligheid: Ze zorgen voor veilige en stevige verbindingen, wat cruciaal is voor de integriteit van bouwconstructies.

 

- Flexibiliteit: Draadstangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.

 

- Eenvoudige installatie: Ze zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen gespecialiseerd gereedschap.

 

- Herbruikbaarheid: In veel gevallen kunnen deze worden hergebruikt, waardoor ze kostenefficiënt zijn.

 

-  Aanpasbaarheid: draadstangen kunnen gemakkelijk worden bijgesneden of aangepast aan de specifieke behoeften van een project.

 

Wilt u deze voordelen zelf ervaren? Kies gemakkelijk en snel de juiste draadstangen in onze webshop en ga aan de slag met uw project! 

Verschillende maten 

Draadeinden zijn verkrijgbaar in een breed scala van maten, wat hun veelzijdigheid nog verder vergroot. Deze maten variëren in zowel lengte als diameter, waardoor bouwprofessionals de juiste producten kunnen selecteren voor hun specifieke behoeften. 

 

Voor lichte toepassingen, zoals het ophangen van verlichtingsarmaturen, kunnen kortere varianten voldoende zijn, terwijl grotere constructies en industriële projecten vaak langere draadstangen vereisen. 

 

Daarnaast zijn de diameters van de producten ook aanpasbaar, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende belastingen. Dit brede assortiment aan maten zorgt ervoor dat de producten op maat kunnen worden gemaakt voor vrijwel elk project, waardoor ze een onmisbaar element blijven in de wereld van de bouw en bevestigingstechnologie.

Bestel uw Probo draadeinden in onze webshop! 

Heeft u de juiste draadeinden gevonden? Bestel ze dan gemakkelijk en snel in onze webshop! Heeft u nog vragen over onze producten of uw bestelling? Neem gerust contact op met onze klantenservice. 

Bij Probo Products bieden we naast verzinkte draadeinden ook draadeinden van RVS aan. Naast draadeinden vind u bij ons ook een breed assortiment schroeven, bouten, moeren, ringen en nagels

Draadeinden - PROBO