Filteren op

Prijs

  • € 1,00 - € 29,00

StrijkerShops

Er zijn 154 producten.

Item 1-18 van 154 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 154 in totaal item(s)

Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven zijn populaire schroeven voor de meeste klussen met hout. Doordat je deze schroeven multifunctioneel kunt inzetten, is het een populaire keuze voor zowel de doe-het-zelver als de professionele klusser. Bij ons vindt u meer dan 140 verschillende soorten en maten schroeven voor spaanplaten. Hieronder vallen zowel roestvrij stalen als verzinkte en bolkop schroeven.

 

Wij hebben gegarandeerd de juiste schroef voor iedere klus! Bekijk ons ruime aanbod en koop vandaag nog uw spaanplaatschroeven.

Spaanplaatschroeven: de ideale schroef voor alle hout- en plaat toepassingen

Spaanplaatschroeven zijn toepasbaar voor meerdere doeleinden. Zoals de naam al aangeeft, worden ze voornamelijk gebruikt voor het bevestigen van spaanplaten en andere plaatmaterialen zoals: MDF (houtvezels), OSB (houtschilfers) en multiplex. Hiernaast zijn deze schroeven ook te gebruiken voor de meest (hard)houtsoorten. Ideaal dus voor verschillende hout- en plaat toepassingen. 

 

Doordat de schroeven een scherpe punt en smalle diameter hebben, zijn ze eenvoudig door plaatmateriaal en planken heen te boren, zonder het materiaal te beschadigen. Wij helpen u graag om de juiste spaanplaatschroef te kopen bij de verschillende materialen. 

 

Zijn de schroeven voor het gebruik in de buitenlucht? Dan raden wij aan om te kiezen voor een roestvrijstalen (RVS) spaanplaatschroef.

Diverse varianten in ons assortiment

Wij verkopen drie soorten spaanplaatschroeven, dit zijn:

 

  • standaard spaanplaatschroeven;

  • bolkop spaanplaatschroeven;

  • verzinkte bolkop spaanplaatschroeven.

 

Hieronder vertellen we u meer over de kenmerken van iedere spaanplaatschroef en leggen we uit wanneer u welke soort het best kunt gebruiken.

 

RVS met cilinderkop (CK)

Roestvrij stalen cilinderkop schroeven zijn ideaal voor het gebruik buitenshuis of in vochtige locaties. Doordat ze gemaakt zijn van roestvrij staal, worden ze niet aangetast door het weer of door vocht.  

 

Bovendien komt deze schroef met een cilinderkopaansluiting, waardoor deze makkelijker is weg te werken. Dit zorgt voor een mooie afwerken, die nauwelijks zichtbaar is in het hout.

 

Is een mooie afwerking belangrijk voor uw bouwproject? Kies dan voor dit type spaanplaatschroef.

RVS met bolkop

Naast cilinderkopschroeven hebben wij ook een ruim assortiment aan roestvrijstalen bolkopschroeven (ook wel aangegeven met CK). Deze schroeven hebben een scherpe boorpunt, waardoor ze uiterst geschikt zijn om door dun metaal te boren. 

Verzinkte bolkop 

Bent u op zoek naar verzinkte bolkop schroef? Dit type schroef is voorzien van een dun laagje zink waardoor de schroeven beschermd zijn tegen roest. Het grote voordeel van dit type is dat ze over het algemeen een stuk goedkoper zijn dan de roestvrijstalen variant.

De juiste maat schroef voor iedere spaanplaat

De juiste maat spaanplaatschroef voor uw klus. Hierdoor vindt u in onze webshop verschillende lengtes en diameters.

 

Onze schroeven variëren in lengtes van 30mm tot 50mm. Ook bevat elke verpakking 200 schroeven van de hoogste kwaliteit. Bij het kiezen van het type schroef is het belangrijk om te kijken naar de dikte van het materiaal dat u gaat bevestigen met deze schroeven. Zorg altijd dat de schroef voldoende uitsteekt. Zo heeft de schroef voldoende grip en aansluiting.

 

Al onze spaanplaatschroeven zijn uitgerust met een Pozidriv (PZ) aansluiting. Dit betekent dat u voor het werken met deze schroef Pozidriv gereedschap nodig heeft. Dit kan een schroevendraaier zijn of een PZ-bitje. 

Koop uw spaanplaatschroeven bij Probo Products

Spaanplaatschroeven in alle soorten en maten koopt u bij Probo Products. Sinds 1985 leveren wij onze producten door heel Nederland. Bij ons kunt u terecht als professionele klusser of als doe-het-zelver. Ons huidige assortiment reikt meer dan 10.000 producten.

Wacht niet langer en koop uw nieuwe spaanplaatschroeven bij Probo Products.

Spaanplaatschroeven kopen