Filteren op

Prijs

  • € 1,00 - € 29,00

StrijkerShops

Er zijn 155 producten.

Item 1-18 van 155 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 155 in totaal item(s)

Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven kopen?

Spaanplaatschroeven zijn een van de meest verkochte producten in ons assortiment. Ze zijn toepasbaar op bijna alle houtsoorten en daarnaast veel andere materialen, zoals gipswanden. Door de scherpe punt en het draad dat helemaal doorloopt tot aan de platte kop, is voorboren in de meeste soorten hout meestal niet nodig. De fijne spoed maakt het mogelijk om deze type schroef zeer nauwkeurig en gecontroleerd aan te draaien; de twee houtdelen kunt u op die manier perfect met elkaar verbinden. De platkop zorgt ervoor dat de schroeven niet uitsteken, want ze kunnen helemaal in het hout verzonken worden. Dit komt goed van pas als u de ondergrond na het monteren wilt afwerken met bijvoorbeeld stoffen bekleding.

Aansluiting

Al onze spaanplaatschroeven hebben een Pozidriv aansluiting in de kop. Dit betekent dat u voor het werken met deze schroef Pozidriv gereedschap nodig heeft. Dit kan een schroevendraaier zijn of een PZ-bitje. Bekijk voordat u aan de slag gaat goed welk soort schroef u nodig heeft en kies ook de juiste afmetingen.

Spaanplaatschroeven RVS

Spaanplaatschroeven RVS

In ons assortiment vindt u drie soorten spaanplaatschroeven. Een ‘standaard’ met cilinderkop aansluiting (CK), een RVS met CK aansluiting en een RVS spaanplaatschroef met Pozidriv (PZ) aansluiting. Alle drie doen hun werk voor welke houttoepassing u ze ook nodig heeft. Het belangrijkste waar u een keuze uit dient te maken is die tussen de ‘standaard’ spaanplaatschroef en RVS uitvoering. Het voordeel van de RVS spaanplaatschroeven helst al in de naam. Deze schroeven zijn gemaakt van roestvrijstaal waardoor er geen roest op de schroeven zal verschijnen. Vooral belangrijk als de schroeven zich in de buitenlucht bevinden.

Assortiment

In de webshop hebben we diverse varianten van spaanplaatschroeven. Variërend in lengte van 30 tot 50 millimeter. Elke verpakking bevat 200 stuks van de beste kwaliteit. Voor elke doe-het-zelf-klus of groot bouwproject is dit het product dat u nodig heeft. Bestel gemakkelijk via de webshop en kies de schroef die u wilt gebruiken. We leveren vaak al de volgende werkdag, bij u thuis of uw bedrijf.

Spaanplaatschroeven kopen? [Bestel bij]