Filteren op

Prijs

  • € 15,00 - € 68,00

StrijkerShops

Subcategories

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Muurschroeven

De muurschroeven van PROBO Products maken boren, pluggen en schroeven eenvoudiger. Geen plug nodig, minder spanning op het materiaal en snellere montage. Met Torx (TX) aansluiting geschikt voor elke muur, verzinkt en verkrijgbaar in handige hoeveelheden: van 70 tot 182 stuks. 

Wat zijn muurschroeven?

Muurschroeven zijn cruciale bevestigingsmiddelen voor het stevig aanbrengen van voorwerpen op muren, zoals schilderijen, planken en decoratieve items. Bij PROBO Products begrijpen we het belang van hoogwaardige muurschroeven voor diverse toepassingen en bieden daarom een uitgebreid assortiment van topkwaliteit.

Onze muurschroeven onderscheiden zich door:

  • Duurzaamheid: PROBO Products levert muurschroeven gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor ze bestand zijn tegen belasting en slijtage en ontworpen zijn voor langdurige betrouwbare prestaties.
  • Veelzijdigheid: of het nu gaat om lichte decoratieve objecten of zwaardere lasten, onze muurschroeven zijn veelzijdig inzetbaar, met verschillende formaten en draagvermogens voor elke specifieke toepassing.

Kies PROBO Products voor betrouwbare muurschroeven die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties en laat ons de beste oplossingen bieden voor al uw bevestigingsbehoeften.

Muurschroeven toepassen

Muurschroeven zijn veelzijdige bevestigingsmiddelen die in verschillende toepassingen in huis handig zijn. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van muurschroeven:

  1. Ophangen van decoraties: gebruik deze bevestigingsmiddelen om schilderijen, fotolijsten, spiegels en andere decoratieve items stevig aan de muur te bevestigen.
  2. Planken: voor het monteren van planken, rekken of boekenplanken aan de muur zijn deze middelen een goede keuze. Ze bieden stabiliteit voor het weergeven van boeken, planten of decoratieve items.
  3. Montage van meubilair: in sommige gevallen kunnen muurschroeven worden gebruikt om lichte meubelstukken aan de muur te bevestigen, zoals kleine tafels of kleine kasten.
  4. Organisatie van keuken en badkamer: muurschroeven kunnen worden gebruikt om haken, rekken of houders op te hangen voor het organiseren van keukenspullen en handdoeken
  5. Bevestigen van elektronica: voor het monteren van kleine elektronische apparaten, zoals luidsprekers, thermostaten of kleine schermen, kunnen muurschroeven handig zijn.

Bij het gebruik van muurschroeven is het essentieel om het type schroef en de juiste lengte te kiezen, afhankelijk van het gewicht en de aard van het voorwerp dat u aan de muur wilt bevestigen. 

Gebruik de juiste muurschroeven

Onze assortiment omvat diverse lengtes, variërend van korte schroeven voor lichtere items tot langere schroeven voor zwaardere lasten. Voor extra stevigheid hebben we muurschroeven met verschillende sterktes, zodat u de juiste keuze kunt maken op basis van het gewicht van het voorwerp dat u ophangt.

Het is belangrijk om de juiste maat en sterkte van de schroef te kiezen om ervoor te zorgen dat u items veilig en stevig aan de muur bevestigd worden.

Muurschroeven koopt u gemakkelijk in onze webshop

Bij PROBO Products vindt u eenvoudig alle schroeven die u nodig hebt, waaronder onze afstandschroeven en andere Torx schroeven. Bestel gemakkelijk online! Bij ons kunt u uw winkelmandje ook gebruiken in al onze andere shops, waardoor u toegang hebt tot een uitgebreid assortiment van meer dan 10.000 producten.

Neem dan gerust contact met ons op via info@strijker-bv.nl. We staan klaar om u te helpen voor al uw vragen over muurschroeven! 

PROBO Muurschroeven kopen?