Filteren op

Prijs

  • € 1,00 - € 51,00

StrijkerShops

Subcategories

Er zijn 203 producten.

Item 1-18 van 203 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 203 in totaal item(s)

Philips Schroeven (PH)

Philips schroeven kopen?

Een van de bekendste schroefkoppen waarmee het begon zijn die van de Philips schroeven. Deze schroefkop staat ook wel bekend als de ‘kruiskop’. De schroef kenmerkt zich door de kruis die zich op de kop bevindt. Ook de Pozidriv schroeven hebben een kruis, maar beschikken over een tweede kruis. Het grootste voordeel van schroeven met de Philips schroefkop is de diepe gleuf waardoor u zowel met een schroevendraaier als boormachine een goede grip zult ervaren. Mits u uiteraard het juiste bitje gebruikt. Wilt u Philips schroeven kopen? Neem dan gerust een kijkje door ons ruime assortiment.

Philips vs Pozidriv

Zoals bekend lijken de Pozidriv en Philips schroeven verdraaid veel op elkaar. Wij leggen u graag uit wat het verschil is tussen Pozidriv en Philips schroeven. Daarvoor is het echter eerst belangrijk een fabel te ontkrachten. De schroeven zijn per definitie niet beter of slechter dan de ander, enkel is de ene schroefkop beter voor de ene toepassing dan de andere schroefkop en vice versa. Het opvallendste verschil tussen beide schroeven is dat de Pozidriv schroeven over een extra kruis op de schroefkop hebben. Niet zo opvallend dat het gleuven zijn, eerder 4 strepen. Deze strepen dragen bij aan de krachtoverbrenging. Als u dit echter niet nodig heeft, raden wij het gebruik van een Philips schroef aan. Deze worden dan ook met name bij snelproductie gebruikt, waar vaak minder precisie vereist is.

Pozidriv en Philips schroevendraaier & bitjes

De Philips schroeven, of kruiskoppen, blijven echter nog het meest populairst. Voor vrijwel elke toepassing is er een Philips schroef. Op vrijwel elke bouwplaats en in elk huis is er wel een Philips schroevendraaier voor de kruiskop te vinden. Overigens zijn er wel degelijk Pozidriv en Philips schroevendraaiers en bitjes. Mocht u dus een keuze te hebben gemaakt in welke schroeven u wilt gebruiken, vergeet dan niet de juiste schroevendraaier ofwel bitje aan te schaffen. Dit draagt bij aan een mooi afgewerkt eindresultaat.

PROBO Products

Bij PROBOproducts.nl shopt u eenvoudig al uw gewenste Philips schroeven online. Wij verzenden gratis bij een bestelling vanaf €50,- en u kunt uw winkelmandje eenvoudig meenemen binnen al onze shops. Hierdoor beschikken we over een groot assortiment van meer dan 10.000 producten. Heeft u nog vragen over (een van) onze producten of onze service? Neem dan gerust contact met ons op via info@strijker-bv.nl. Wij helpen u graag.

Philips Schroeven (PH) kopen? [Bestel bij]