Filteren op

Prijs

  • € 35,00 - € 73,00

StrijkerShops

Subcategories

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Betonschroeven

Als producent en importeur van betonschroeven, bieden wij uitsluitend hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Of u nu een lange, korte, brede of smalle betonschroef zoekt, wij hebben de schroef voor uw project! Bekijk hier ons assortiment en lees alles over betonschroeven.

Wat zijn betonschroeven?

Betonschroeven zijn speciale bevestigingsmiddelen die zijn ontworpen voor gebruik in betonnen ondergronden. Ze verschillen van traditionele schroeven omdat ze geen plug of anker nodig hebben om in beton te worden bevestigd. In plaats daarvan hebben betonschroeven een uniek ontwerp dat hen in staat stelt om direct in beton te worden geschroefd, waardoor ze een snelle en effectieve bevestigingsoplossing bieden.

Hoe werken betonschroeven?

Het werkingsprincipe van betonschroeven is gebaseerd op hun schroefdraadvorm en het materiaal waaruit ze zijn vervaardigd. In de meeste gevallen zijn deze schroeven gemaakt van gehard staal, dat bekendstaat om zijn duurzaamheid en sterkte. Deze schroeven hebben schroefdraad langs de hele lengte, waardoor ze gemakkelijk in beton kunnen worden gedraaid.

 

Het proces begint met het voorboren van een gat in het beton met behulp van een speciale betonboor. Dit gat heeft meestal dezelfde diameter als de schroef, wat ervoor zorgt dat de schroef stevig in het beton kan worden geschroefd zonder speling. Nadat het gat is geboord, wordt de schroef met de hand of met behulp van een boormachine in het voorbereide gat gedraaid. Terwijl de schroef wordt aangedraaid snijdt de schroefdraad zich een weg door het beton en biedt een stevige en betrouwbare bevestiging.

Betonschroef zonder plug gebruiken

U kunt een betonschroef zonder plug gebruiken. Dit is één van de grootste voordelen van het gebruik van dit soort schroeven. In tegenstelling tot traditionele pluggen en ankers, die extra stappen vereisen om te installeren, kunnen betonschroeven zonder plug direct in het beton worden geschroefd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar de kosten voor pluggen en de handeling van het installeren van pluggen in het beton. 

 

Het gebruik van deze schroeven zonder plug is dus een efficiënte en handige optie, zelfs voor diegenen met beperkte ervaring in klussen en bevestigingen. Het is belangrijk om de juiste technieken toe te passen, zoals voorboren en het gebruik van geschikte schroefdraad, om ervoor te zorgen dat de betonschroef zonder plug stevig en veilig in het beton zit.

Waarvoor worden betonschroeven gebruikt?

Betonschroeven zijn veelzijdige bevestigingsmiddelen die in verschillende toepassingen worden gebruikt. Enkele van de meest voorkomende toepassingen zijn onder andere:

 

- Het ophangen van zware voorwerpen: Deze schroeven zijn ideaal voor het bevestigen van rekken, planken, tv-beugels, en andere zware voorwerpen aan betonnen muren of plafonds. Ze bieden een sterke en veilige bevestiging die langdurig kan worden vertrouwd.

- Montage van bouwmaterialen: Bij bouw- en renovatieprojecten worden ze vaak gebruikt om houten latten, gipsplaten en andere bouwmaterialen aan beton te bevestigen. Dit is handig bij het creëren van scheidingswanden, het installeren van bekleding of het monteren van isolatie.

- Bevestigen van buitendecoraties: Als u buitendecoraties zoals plantenbakken, verlichtingsarmaturen of tuinornamenten aan betonnen oppervlakken wilt bevestigen, zijn deze schroeven de juiste keuze. Ze weerstaan de elementen en zorgen voor een stevige bevestiging.

-Veiligheidsvoorzieningen: Ook worden ze gebruikt bij het installeren van veiligheidsvoorzieningen zoals leuningen, handgrepen en valbeveiligingssystemen op betonnen structuren.

 

Heeft u vragen met betrekking tot het gebruik van de Probo betonschroeven? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Tips voor het gebruiken van betonschroeven

Het succesvol gebruiken van betonschroeven vereist enige voorbereiding en aandacht voor detail. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat u betonschroeven effectief en veilig kunt gebruiken:

 

Voorboren

Het voorboren van een gat in het beton is cruciaal voor een goede bevestiging. Zorg ervoor dat het boorgat iets dieper is dan de lengte van de schroef om ruimte te bieden aan de schroefdraad. Gebruik een betonboor met de juiste diameter om een schoon en nauwkeurig gat te maken.

 

Schroefdiepte

Zorg ervoor dat u de schroef niet te diep in het beton draait, om beschadiging van het beton te voorkomen. De schroef moet stevig zitten zonder overmatige kracht.

 

Kwaliteit van het gereedschap

Gebruik hoogwaardige boormachines en schroevendraaiers om de klus te klaren. Goed gereedschap maakt het werk gemakkelijker en zorgt voor een betere bevestiging.

 

Veiligheid

Draag altijd de juiste veiligheidsuitrusting, zoals een veiligheidsbril en gehoorbescherming, bij het boren en schroeven in beton.

Koop Probo betonschroeven voor uw klus!

Met de betonschroeven van Probo Products haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis. Zo kunt u met een vertrouwd gevoel beginnen aan uw klus! Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op. 


Naast deze bouten bieden wij natuurlijk ook houtdraadbouten, zeskantbouten, golfplaatbouten en tapbouten. Zo vindt u bij Probo Products altijd de juiste bouten voor uw project!

Betonschroeven kopen? - PROBOproducts