Filteren op

Prijs

 • € 7,00 - € 23,00

StrijkerShops

Subcategories

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Gipsplaatschroeven

Heeft u gipsplaatschroeven nodig om gipsplaten te bevestigen? Dit type schroef staat ook wel bekend als snelbouwschroeven of gipsschroeven. Met deze gips schroeven monteert u zonder moeite gipsplaten op houten skeletten of metalen stud-wanden. Vind, zoek en bestel gipsplaatschroeven van 20 mm, 25 mm tot wel 75 mm.

Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending op uw bestelling gipsschroeven boven de €50,- bij PROBO products.

Soorten gipsschroeven in ons assortiment

Gipsschroeven worden voornamelijk gebruikt om gipsplaten te bevestigen. Doordat deze platen natuurlijk erg van elkaar verschillen, hebben wij verschillende lengtes en diameters schroeven in ons assortiment. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de perfecte schroef heeft voor uw klus. Wat deze lengtes en diameters zijn, lichten we verder in de tekst verder toe.

Naast verschillende lengtes en diameters bestaat ons assortiment ook uit verschillende soorten schroefdraden, dit zijn: hi/lo- grove- en fijne schroefdraden. Iedere draadsoort is beter toepasbaar voor een ander bevestigingsmateriaal. Wat de toepasbaarheden zijn van de verschillende gipsschroeven, leest u hieronder.

Grove schroefdraad

Dit type gipsplaatschroef heeft diepere en grovere draden. Dankzij deze robuuste afwerking is dit type draad uitermate geschikt om dikke gipsplaten te bevestigen op een metalen of (hard)houten plaat of constructie. Dankzij het grove draad heeft de schroef meer grip op het materiaal. 

Ben jij van plan gipsplaten op metaal te bevestigen? Kies dan voor een schroef met een grove draadafwerking.

Hi/lo schroefdraad

Hi/lo schroeven bestaan uit een combinatie tussen hoge en lage draden over de lengte van de schroef. De lange draden zorgen voor een snelle verbinding van de gipsplaten in de constructie. Deze schroeven worden meestal gebruikt om gipsplaten in hout te verwerken. 

Van plan Fermacell platen te plaatsen? Dan is dit type schroef de beste keuze bij uw klus.

Fijn schroefdraad

Voor minder opvallende en mooie afwerkingen raden wij aan om te kiezen voor fijn schroefdraad. Een fijne schroef wordt net onder het oppervlak verzonken, waardoor de afwerking minder goed zichtbaar is.

Verschillende lengtes en diameters gipsplaatschroeven

De juiste schroef voor de juiste klus, dit is waar wij van PROBO voor staan. Om te zorgen dat u de juiste schroef bij uw klus heeft, hebben wij een ruim assortiment met verschillende lengtes en diameter. In ons assortiment vindt u de volgende lengtes gipsplaatschroeven:

 • 20 mm;
 • 25 mm;
 • 30 mm;
 • 32 mm;
 • 35 mm;
 • 45 mm;
 • 55 mm;
 • 65 mm;
 • 75 mm.

Verder hebben wij verschillende diameters schroeven. Hoe groter de diameter, hoe sterker de draagkracht is van de schroeven. Bent u bijvoorbeeld van plan om erg zware gipsplaten te bevestigen? Kies dan voor een grotere diameter schroef. De verschillende diameters schroeven zijn:

 • 3.5 mm;
 • 3.9 mm;
 • 4.2 mm.

Heeft u vragen, of wilt u weten welke lengte of diameter u het beste kan gebruiken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn in staat u specialistisch en vrijblijvend advies te geven over onze verschillende gipsplaatschroeven.  

Alles voor uw project

Bij PROBO products verkopen wij meer dan alleen schroeven voor gipsplaten. Naast schroeven kunt u bij ons ook terecht voor een ruim aanbod aan bouten, draadeinden, moeren, nagels en meer. Zo kunt u er altijd vanuit gaan dat wij het missende puzzelstukje hebben voor uw bouwproject.  

Koop uw gipsplaatschroeven eenvoudig bij PROBO products

Koop de beste gipsschroeven eenvoudig bij PROBO Products. Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending op uw bestelling boven de €50,-. Wij leveren onze producten aan zowel professionele klussers als de doe-het-zelver.

Naast schroeven hebben wij een ruim assortiment aan bevestigingsmaterialen zoals: bouten, moeten en bitjes. Indien u vragen heeft of vrijblijvend advies zoekt, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de bouw weten wij al uw vragen over gipsplaatschroeven te beantwoorden.

Gipsplaatschroeven kopen? PROBO Products