Filteren op

Prijs

  • € 7,00 - € 23,00

StrijkerShops

Subcategories

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Gipsschroeven

Gipsschroeven kopen?

Gipsschroeven van PROBO zijn geschikt voor het vastzetten van gipsplaten op houten skeletten of op metal stud wanden. Voor deze schroeven bestaan er drie soorten draad; fijn, grof en een hi/lo draad. Voor het monteren van platen op hout kunt u het beste de grove draad gebruiken en voor metal stud het fijne draad. De hi/lo is dan weer gemaakt voor de fermacell platen. Zorg er dus voor dat u de juiste draad kiest die past bij de ondergrond. De kop van de gipsschroeven zijn zo gevormd dat ze het materiaal naar achteren drukken, waardoor de plaat mooi strak blijft. Ook zijn ze gefosfateerd; dit voorkomt de vorming van roest en zorgt daarmee voor een duurzaam en professioneel resultaat. Gaat u aan de slag met gipsen wandjes of plafonds? Kies dan voor gipsschroeven voor een perfecte afwerking. 

Gebruik van gipsschroeven

Gipsschroeven worden het meest gebruikt bij toepassingen met gips. Met name plafonds en gipswanden zijn materialen waarvoor deze schroeven gebruikt kunnen worden. Gips voor wanden is vaak dikker dan dat wat voor plafonds wordt gebruikt. Bij het plaatsen van dubbele of driedubbele wanden, begint u met de kleinste maat en voor elke plaat die u daarop monteert, neemt u gipsschroeven van één maat groter. Gebruik voor het indraaien altijd het juiste bitje in uw machine voor goede grip en het beste resultaat. Voorkom altijd dat u door het karton van de plaat heen gaat. Houd bij het klussen ook altijd rekening met de juiste lengte van de gipsschroeven. Het aantal en de dikte van de platen zijn hiervoor de bepalende factoren. 

Gipsschroeven

Waarom gipsschroeven gebruiken?

Waarom u voor gipsschroeven moet kiezen? Hoewel we bij PROBOproducts uiteraard nooit het gebruikt van spijkers zullen prijzen, is dit met gipswanden en/of -plafonds helemaal niet aan te raden. Dit lijkt een goedkope optie, maar op den duur gaan spijkers roesten en kunt u de hele klus opnieuw doen. Ga dus voor een duurzame oplossing door te kiezen voor gipsschroeven.

Assortiment

Ons assortiment biedt gipsschroeven van alle lengtes, van 25 tot 55 millimeter. In verpakkingen per 500 of 1000 stuks, dus altijd voldoende voor uw klus. Bestel vandaag nog en reken op onze snelle levering en gratis bezorging vanaf €300,00. Ook voor bitjes voor het boren met gipsschroeven bent u bij PROBOproducts.nl aan het juiste adres.

 

Gipsschroeven [Gipsplaatschroeven] kopen?