Filteren op

Prijs

  • € 13,00 - € 31,00

StrijkerShops

Subcategories

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Vlonderschroeven RVS

Vlonderschroeven RVS kopen?

Met de vlonderschroeven RVS van PROBO verzekert u zich van een uitermate geschikt product om uw nieuwe vlonder op uw terras of in uw tuin aan te leggen. De kop is mooi klein, zodat de schroef mooi verzinkt in het hout. Daarbij is het niet nodig om voor te boren, wat u een hoop kostbare tijd kan schelen. Ons advies is echter om voor- en achteraan toch even voor te boren. Zeer geschikt voor alle soorten vlonderplanken en dus ook als steigerhout schroeven.

Steigerhout schroeven

Dankzij een bijzondere legering RVS gaan deze schroeven niet kapot bij toepassingen met de hardere houtsoorten; zeer geschikt dus voor steigerhout of hardhouten vlonderplanken van vuren of grenen. Deze vlonderschroeven RVS staan dan ook wel bekend als steigerhout schroeven. Door de speciale punt splijt het hout absoluut niet, wanneer u gebruik maakt van dit materiaal. Ook geeft de schroef een perfecte verbinding tussen de verschillende delen van de vlonder. De planken gaan niet meer los en de vlonderschroeven zijn bijna niet zichtbaar meer. Dit zorgt voor een nette afwerking en duurzame oplossing. Voor betrouwbare steigerhout schroeven bent u bij PROBOproducts aan het juiste adres.

Vlonderschroeven RVS

Schroeven speciaal voor hout

Als professional, maar ook als doe-het-zelver, wilt u over het juiste materiaal beschikken. Op de vraag of snelboorschroeven of zelfborende schroeven ook kunnen worden gebruikt bij het aanleggen van een vlonder, is het antwoord simpel: ja. Wel zijn de schroeven voor heel andere doeleinden gemaakt. RVS vlonderschroeven zijn zijn speciaal gemaakt voor houtbewerking in de buitenlucht. Speciaal voor het aanleggen van een vlonder. Voorkom scheuren in het hout en knappen in de schroef en kies voor steigerhout schroeven van PROBO.

Tips vlonderschroeven RVS

Ga vooraf goed na welke afmeting u nodig heeft voor de juiste afwerking van de vlonder; vaak is dit 4 of 5 millimeter. Zo gebruikt u te allen tijde de juiste vlonderschroeven RVS of steigerhout schroeven. Gebruik daarbij tijdens het schroeven een schroefbitje voor een optimale verwerking. U kunt bij ons ook terecht voor onder meer de volgende soorten schroeven:

Vlonderschroeven RVS [Steigerhout schroeven]