Filteren op

Prijs

  • € 13,00 - € 31,00

StrijkerShops

Subcategories

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Vlonderschroeven RVS

Bent u op zoek naar de beste vlonderschroeven voor uw project? Zoek dan niet verder dan PROBO! Als toonaangevende leverancier van bouw- en constructiematerialen hebben wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige RVS vlonderschroeven bestand tegen weer en wind en daarmee perfect voor buitengebruik. Probo is built to last, zoals het motto luidt. Uw vlonderschroeven kopen doet u hier!

Wat zijn vlonderschroeven?

Vlonderschroeven zijn speciaal ontworpen om vlonderplanken te monteren op houten of metalen frames. Het zijn dus een soort houtschroeven, waardoor soms ook wel de term steigerhoutschroeven wordt gebruikt.

Doorgaans hebben deze schroeven een grove draad en een kleine kop die mooi in de vlonder verzinkt. Door de scherpe punt en de geribbelde schacht is uitgebreid voorboren daarbij niet nodig en wordt scheuren van het hout voorkomen. Hierdoor zijn deze schroeven heel geschikt voor zowel hard- als zachthout dat anders zou kunnen splijten.

Kortom: of het nu gaat om hardhouten of zachthouten vlonderplanken, met vlonderschroeven zit u altijd goed.

Vlonderschroeven: RVS voor duurzaamheid

Niet voor niets zijn onze vlonderschroeven RVS. De reden hiervoor is dat ze specifiek geschikt moeten zijn voor buitengebruik en dus bestand tegen de elementen. Roestvrijstaal corrodeert niet, waardoor het langdurig meegaat. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Misschien vraagt u zich af of u ook zou kunnen kiezen voor zelfborende schroeven of snelboorschroeven in een ander materiaal. Hoewel dit wel mogelijk is, raden we dit bij buitengebruik af. In tegenstelling tot onze RVS vlonderschroeven zijn deze andere opties niet per se uit roestvrijstaal vervaardigd en kunnen dus gaan roesten.

Hoe kiest u de juiste vlonderschroeven?

Onze vlonderschroeven zijn verkrijgbaar in lengtes tussen de 40 en 80 mm, met kopdiameters variërend van 4 tot 5 mm. Deze smalle kop zorgt ervoor dat de schroef zoveel mogelijk in het hout verzinkt, zodat u er niet achter kunt blijven haken.

Qua minimale lengte kunt u als vuistregel aanhouden dat u de dikte van het materiaal vermenigvuldigt met 2,5. Dit betekent dat een schroef van 80 mm lang geschikt is voor vlonders met een maximale dikte van 32 mm. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de gehele schroef door de vlonder en tot diep in het onderliggende materiaal kan doordringen.

Vlonderschroeven kopen bij PROBOproducts?

Wilt u RVS vlonderschroeven kopen, maar zoekt u eerst nog professioneel advies? Onze klantenservice helpt u hier graag bij, bijvoorbeeld met suggesties voor een geschikte lengte of diameter van de schroeven. Ook voor tips over de juiste bitjes of het aandraaien van de schroeven zelf kunt u altijd bij ons terecht.

PROBO staat voor kwaliteit én duurzaamheid, dus wordt uw volgende klus gegarandeerd een succes dankzij de PROBO vlonderschroeven. 

Vlonderschroeven kopen? | PROBO products