Filteren op

Prijs

  • € 2,00 - € 91,00

StrijkerShops

Subcategories

Er zijn 83 producten.

Item 1-18 van 83 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 83 in totaal item(s)

Torx Schroeven (TX)

Torx schroeven kopen?

Torx schroeven hebben, in tegenstelling tot andere schroeven in ons assortiment, niets te maken met het materiaal waarin u ze kunt gebruiken. De benaming Torx heeft te maken met de kop van de schroef, of beter gezegd, de vorm in de kop. De meestgebruikte en bekende schroef in de bouwsector heeft een kruiskop en wordt ook wel de Torx (TX) schroef genoemd. In de bouwsector maakt men al jarenlang gebruik van de Torx schroeven, die in de kop een stervormig gaatje hebben waarin een bitje van exact de juiste maat past. Deze stervorm zorgt voor betere grip en heeft als voordeel dat de kracht van de schroefboormachine beter wordt overgebracht. Daardoor springt het bitje er niet snel meer uit en wordt uw klus een stuk eenvoudiger en lichter. Dit levert dus aan de ene kant tijdwinst op en aan de andere kant wordt uw lichaam minder belast. Twee goede redenen om gebruik te maken van deze schroeven, al zeggen we het zelf.

Torx schroeven kopen

Belangrijk verschil tussen een Pozidriv en Torx schroef

Een belangrijk verschil bij tussen Pozidriv schroeven/Torx schroeven en schroeven met een normale kop, is dat het bitje exact moet passen. Bij standaard schroeven is een schroevendraaier of bitje dat in de buurt komt vaak ook voldoende. Bij de TX schroeven moet het dus precies passen om te werken. Zo haalt u ook de maximale kracht uit de schroef.

Toepassingen

Omdat dit type schroef dus niets te maken heeft met het materiaal waar u de schroef indraait, zijn er veel verschillende soorten schroeven met een TX kop. Eigenlijk voor elke klus waar u schroeven bij wilt gebruiken, is er eentje met een Torx aansluiting. Denk bijvoorbeeld aan:

Zo wordt elke klus een plezier en houdt u tijd en energie over voor belangrijkere zaken. Op dit moment zijn we hard aan het werk om alle beschikbare schroeven ook voor de consument leverbaar te maken, zodat ook de doe-het-zelver kan profiteren van de voordelen van de Torx schroeven.

Bijpassende gereedschappen voor Torx schroeven

In de webshop vindt u binnenkort de Torx schroeven in diverse uitvoeringen, maten en aantallen. Ook verkopen we de bijpassende gereedschappen, zodat u thuis direct aan de slag kunt. Een snelle levering is gegarandeerd. En bij een bestelling vanaf €50,- leveren we het gewoon gratis bij u af. Bespaar dus tijd en moeite en ga voor de schroeven met een optimaal gebruiksgemak. 

Torx Schroeven kopen? Diverse TX schroeven