Filteren op

Prijs

  • € 14,00 - € 98,00

StrijkerShops

Er zijn 59 producten.

Item 1-18 van 59 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 59 in totaal item(s)

Zelftappende schroeven

Een zelftappende schroef is voor veel klussers een ideale oplossing. Met deze zelfborende schroeven kom je gemakkelijk door hout en metaal heen. Je hoeft met dit type schroeven niet eerst voor te boren en dan de schroef erin, maar deze handeling kun je in één keer uitvoeren met de zelftappende schroef.

Wat is een zelftappende schroef oftewel boorschroef?

Een zelftappende schroef is hetzelfde als een boorschroef, zelfborende schroef of zelftapper. Dit betekent dat de schroef zonder voorgeboord te worden in zowel hout als metaal gezet kan worden. Door de boorpunt aan de zelftappende schroef kan deze gemakkelijk door de materialen heen.

De zelftapper is ontworpen om een specifieke draaibeweging te maken waarmee deze een gat schroeft in het materiaal. Hierdoor is voorboren overbodig geworden. Dit product is geheel voorzien van schroefdraad, oftewel voldraad. Vaak worden zelftappende schroeven gebruikt voor het verbinden van metaal op hout.

Het voordeel van zelfborende schroeven

Er zitten een aantal voordelen aan zelfborende schroeven. Deze zetten wij graag even voor je op een rij.

- Door de draaiende beweging maat deze schroef zelf een schroefgat, waardoor voorboren onnodig wordt; 
- Beschikbaar in verschillende maten, waardoor er altijd één geschikt is voor jouw project         
-  Diverse koppen beschikbaar in ons assortiment, waaronder een cilinderkop, platte kop en zeskant kop.
- Vallen onder de categorie snelboorschroeven, aangezien ze jou veel tijd kunnen besparen.

Let er wel op dat het metaal niet te dik is. Een boorschroef is werkzaam bij een dunne metalen plaat. Wordt de plaat dikker? Dan is voorboren nog wel een vereiste.

Diverse materialen beschikbaar bij PROBO

Bij PROBO vind je een uitgebreid assortiment aan zelfborende schroeven. Hierbij heb je de diverse koppen die geschikt zijn voor het project. Daarnaast kun je kiezen uit RVS zelftappers. Dit is ideaal voor buitengebruik, aangezien deze niet roesten. Een ander materiaal waar deze producten van gemaakt worden is van metaal of verzinkte varianten.

Zelftappende schroeven kopen bij PROBO products

Zelftappende schroeven kopen doe je bij PROBO products. Hier vind je de beste schroeven voor de beste prijs. De voordelen van PROBO zijn dat er een torx aansluiting is. Hierdoor heb je één soort bitje nodig. Verder zijn de producten van PROBO splintervrij, deze zul je niet in onze doosjes vinden. Hulp nodig? Neem contact op met onze specialisten en zij kunnen jou al het advies geven die je nodig hebt. Weet je het zelf al? Koop dan jouw zelftappende schroeven van PROBO products gemakkelijk en snel online. 

Compleet schroeven aanbod

Naast de zelfborende schroeven hebben wij eigenlijk voor elke klus wel een geschikte schroeven. Uiteraard altijd tegen de beste mogelijke prijs. Bekijk eens Torx schroeven snelboorschroevenspaanplaatschroevengipsschroevenvlonderschroeven en houtschroeven

Zelfborende schroeven kopen? - PROBOproducts